Halojasan!

Hej! Förlåt för det inte blev ett inlägg igår men jag hinner inte varje dag så det får bli vartannan! Igår var jag iallafall i skolan som vanligt och sen efter skolan åkte jag till stallet. Jag och Hilma red på stubben och Mulle var värklogen jäääääätte pigg! Men det var jättekul iallafall!

Idag har jag varit i skolan och efter skolan var jag hos en kompis. Det började ÖSREGNA och en av våra kompisar har översvämning och på gatorna är det 10-40 cm jupt med vatten. Jag och min kompis gick iallafall ut i regnet och blev helt våta haha. Sen skulle jag hem och jag bor inte långt ifrån henne så jag cyklade i ösregn. Sen skulle jag igenom en tunnel och där var 50 cm jupt med  vatten!!! Sen nu är jag hemma och har duchat och sitter nu bara i min säng och kollar på datorn. Kommer tanke ett inlägg imorgon annars på torsdag. Men på fredag kommer inget inlägg för då ska jag och några kompisar sova över och sen på lördag kväll ska vi på kräftskiva men på lördag förmiddag kommer ett inlägg!

Tack och hej leverpastejjj:)))))))))))

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>