Hoppla!

Hej allihopa! Idag har jag varit i stallet från kl.13.30-18.00. Idag kom min häst till stallet men innan det var vi på granngården och köpte godis och en vattenhink. När vi kom till stallet hade de presic kommit dit så jag lastade ut han och gick med han till hans hage. Han är sååå hiiiimla söööööt! Efter typ en timme tog jag in han och började borsta han sen tog jag på sadel och träns. När jag red hade jag inga höga krav ville mer känna igenom han lite. Han har ju INTE bra kondis med det går och fixa ju! Han var lite stel också så det är något att jobba med. Sen tog jag in han i stallet och duckade han sen när jag tog ut han i hagen rullade han sig såklart… Sen medans han åt hö i hagen borstade jag bort grusen. Nu är jag hemma och har duchat och ätit.

Ses imorgon!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>