Välkommen Mr. Minella!!!!

Hej igen! Förlåt för det inte blev ett inlägg igår men vi var iväg, kolla i rubriken så kanske ni förstår lite. Jag var och provred två hästar valde en av dem och nu ska vi ha han i 8 månader!!! Ska bli jättekul! Som ni ser heter HAN Mr. Minella men Minella är ett tjejenamn så då har de satt Mr. Framför, hahah! Men han är en kille som är 1.29 cm hög (tror vi) f.2009. Han är inte helt färdig än (det finns liksom mer att lära han) men nån väldigt fin. Han är jättttte söt och älskar att bli kliad på mulen! Och han hämtas på söndag!

Nu är det ju fredag! Så himla skönt det ska bli med helg nu! Idag har jag varit i skolan och slutade 14:00. Jag cyklade hem, mellis och nu har mamma kört och jobbat och pappa kommer hem ca.16.00 tror jag. Men jag är hemma med Lima (min lillasyster) själv nu och vi ska äta glass:) Kommer kanske ett inlägg imorgon men annars på söndag!

Ha en bra helg haj dååå!:)))))))))))

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>