Heeeeej igen!

Hej det var ett tag sedan nu men jag har tänkt att jag ska börja uppdatera nu igen! Det har ju hänt lite grejer sen sist eftersom det nästan var ett helt år sedan jag uppdaterade. Jag är 11 år nu och går i femman. Jag rider fortfarande men inte på klubben utan privat på en b-ponny. I somras hyrde jag en c-ponny men nu börjar jag bli förstor för b-ponny så vi letar efter en c-ponny. Jag går ju i femman nu men det är ganska likt fyran. Skolan är ju inte det roligaste jag vet men det får väl gå endån?! Idag har vi haft matte, svenska, geografi och NO. Efter skolan stack jag hem och åt mellis sen har jag pratat FT med en kompis och kolla på datorn. Jag ska försöka uppdatera varje dag men ibland går det inte så då ksk det blir ett vääääldigt kort inlägg eller inget alls.

Pöss så ses vi imorgon!///Thila

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>