Torsdag Skola och ridning

Hej! Idag är det torsdag och det betyder skola och ridning. Jag började med att sticka till skolan imorse, asså det va inte jättekul. Väldigt uttråkande va det och vi slutade 14:30 så vi gick ganska länge idag. Efter skolan stack jag hem, åt mellis och sen skulle jag ut o rida på ridklubben.

Vi hämtade upp min kompis också sen körde vi till stallet. Jag skulle rida ponnyn ”Lillebror” och han är en b-ponny. Idag stod det hoppning på schemat och det är ju kul! Vi började med att skritta fram, travade och gick sedan in på två volter och galopperade. Efter det skulle vi hoppa, och då va det framlagt på långsidan högst upp två travbommar en liten sträcka till ett hinder med en travbom innan. Först va hindret ett kryss och då kom vi några gånger på det och för varje gång höjde vi lite. Sen la vi upp det som ett räcke och hoppade det en gång, räcket va ca 60 cm.

Sen efter ridningen åkte jag hem duschade och åt kvällsmat. Nu sitter jag och bloggar och ska kolla på tv!                                                        Tack för ni har läst detta korta inlägg, tack och hej leverpastej!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>