Kommer börja uppdatera nu igen!

Heeej!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på skit länge men jag har liksom glömt bort och inte alls tänkt på det. Men jag har iallafall tänkt på att börja blogga igen! Så det kommer komma upp en del inlägg i veckan, så det blir ju kul! Tänkte berätta lite om dagsläget.

Jag rider fortfarande på ystadridklubb men jag rider också privat på en b-ponny som heter Wendy. Wendy är ett sto på 8 år. Hon är ganska pigg och framåt, men hon har en räv bakom varje öra! Jag har bara tävlat hon 1 gång men rider henne runt 3, 4 dagar i veckan.

Jag rider ju inte bara utan nu går jag i 4:an och inte i 3:an och det är ju lite roligare för det är inte samma skola, eller jo men nej. Asså det är en liten bit emmellan skolorna men det är samma rektor och så.

Ja detta får bli ett litet inlägg från mig idag men det kommer fler nu i veckan.

Tack för ni har läst detta inlägg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>