Red sista lektionen för denna terminen idag!

Sorry att den blev sne men set går inte att få den rak. Och här är vi och hästen Anastasia.

Sorry att den blev sne men set går inte att få den rak. Och här är vi och hästen Anastasia.

Idag när jag vaknade började jag med att rida. När jag kom till stallet så dem att vi skulle ha jumkana och då gör man olika banor. Jag och min kompis (Ella) hade den största hästen Anastasia. Vi gjorde många olika banor men den som gjorde så att vi så hemska ut gick till såhär. Man red fram till en span hoppade av hästen och skulle få upp ett äpple med munnen. Det va suuper svårt så mitt lag klarade inte det men de andra klarade det. Sen direkt efter det skulle man leta sockerbitar i mjöl. Och vi blev super mjöliga men det va jätte kul! Och om ni skrollar upp så ser ni bilden!

Tack för ni har har läst detta inlägget!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>