Skolavslutning!

Idag va det skolavslutning! När jag kom till skolan gick vi in i vårt klassrum och pratade lite. Mina föräldrar är klassföräldrar så dem och två andra föräldrar kom och gav presenter till våra lärare. Vi har en  lärare som vi haft i tre år och den andra i typ 5 månader. så båda fick presenter. Sen fick vi päron läsk, pop-corn och glass. Sen gick alla från f:klass – 6:or ut på ett led och sjöng lite sånger sen gick alla och satte sig på sina platser där ute. Alla sjöng en sång och vi 3:or hade skrivit en egen  sång till melodin ”En kväll i juni”. Det gick jätte bra att sjunga MEN när alla hade sjungit va det dax…säga hej då till min lärare! Det kom lite tårar för vi ska inte ha hon i något ämne alls, så det kändes lite sorgligt liksom. Men sen stack vi och åt på Jakten och sen åt vi glass. Och imorgon ska jag rida på morgonen sen ska vi till Danmark med 4 andra familjer och det kommer bilder på huset då men jag kan avslöja att där finns en lekplats i trädgården, nergrävd studsmatta och två poler en jakutsi och en vanlig pol där inne.

 

Tack för ni har läst detta inlägget!

 

91BB7A06-0D8B-4EA3-AC05-FB5712C7AEF7

Sne bild men det gick inte att få den rak!😱

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Skolavslutning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>