Jag Thila

Jag heter Thila och är en tjej på 10 år! Jag ÄLSKAR hästar och rider på Ystad ridklubb. Jag gillar att dansa, sjunga och att vara med mina kompisar men mest av allt att rida! I fredags så tävlade jag min första tävling. Eller det är en träningstävling som kallas pay and jump. Jag hoppade en häst som jag aldrig har ridit! Vi hoppade 30cm och va felfria! Jag va såå nöjd över mig själv och hästen Jamie! Det högsta jag har hoppat är 50cm.

Men om vi fokuserar mer på mig. Jag är väldigt sprallig av mig och det gör också att jag gillar att dansa. Jag har många kompisar i olika åldrar jag har snälla kompisar i min klass. Jag går i 3:an men har skolavslutning på fredag den 15:e. men jag har även några kompisar i 4:an och i 5:an. Jag vet också vem några i 6:an är men inte så att vi träffas. Det kommer att komma fler inlägg denna veckan men detta va allt för idag eller hur man nu avslutar det!

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag Thila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>